Reüniefoto's van de familiedagen van de neven en nichten Toevank vanaf 2004.

Klik op de foto voor een bijbehorend foto-album!

Na de koffie bij D'n Ibink startten we in 2004 bij de Linde die voor de winkel van A9 stond. Na de wandeling (zie Reuniewandeling 2004), reden we via een mooie route naar Borculo. Daar was een gezellig samenzijn met drankjes, "bijpraten" en vlees op het gourmetstel.

In 2006 verzorgden Hanni en Freek uit Ruurlo de reünie.

Het weer was niet zo goed. We begonnen met "Boerengolf" bij Evert Bannink. En daarna was er een gezellige barbecue bij Freek onder de car-port en in de tuin.

Natuurlijk werd er nog een wandelingetje door de buurt gemaakt om te zien waar Jenny en Hanni woonden.

Het was leuk om elkaar weer eens te zien en te spreken.

In 2008 was Marleen in Houten gastvrouw. Het was een heel geslaagd samenzijn, waarbij de bedachte quiz van tante Dinie veel nieuwe kennis opleverde voor alle familieleden.

 

In 2010 organiseerden Reinold en Ans de reünie in Borculo.

Er waren afspraken gemaakt om met de "Jappe"over de Berkel te varen in Eibergen, maar vanwege hoge waterstanden en aanhoudende regen werd het Kristalmuseum bezocht.

Een prima keuze! We besloten met een gezellig bijkletsen bij Reinold en Ria met lekker en goed verzorgd eten en drinken!

In 2012 organiseerden Hanni&Herman en Dinie&Han de tweejaarlijkse reünie in Hengelo. Op museumboerderij “De Lindenhof” trakteerden Jan en Dinie Wagenvoort ons op prachtige verhalen, een rondleiding en lekkere koffie. Daarna gingen we naar het huis van Dinie en Han voor een gezellig samenzijn met lekkere drankjes en prima eten!

In 2014 zien we elkaar weer!

Dat werd pas 22 mei 2016 bij De Melktap in Geesteren. Een prima locatie. Tussen 10:30uur en 15:00 uur waren we bij elkaar voor de koffie en de lunch, met vooral het uitwisselen van herinneringen en veel bijpraten. Verschillende fotoboekjes en telefoonapps werden geopend om toch de kenmerkende familietrekjes te ontdekken. Na de lunch was er de mogelijkheid om te Boerengolfen of door middel van beamer-projectie, een aantal oude school– en familiefoto’s te bekijken. Tegen 15:30uur vertrok iedereen, onder dankzegging aan Freek en Desirée, huiswaarts met een plezierig gevoel.

Ans en Hanni regelen de volgende bijeenkomst op ongeveer dezelfde wijze.

(Foto’s 2016: Gerry en Freek)

 

 

 

In 2018 waren we in Ruurlo aan de Wildenborchseweg. Jenny&Jan, Hannie&Herman, Ans& Bert regelden een prachtige reünie met veel lekker eten en drinken en veel gezelligheid. Het was een warme dag. Na de lunch was er een keuzeprogramma van Jeu de Boules en wandelen in en rond het dorp. Na 14:30uur troffen we elkaar bij de Jeu de boulesbaan om verder bij te praten.

Even na vieren dronken we nog koffie/thee en namen we afscheid, na dankzegging aan de organisatie.

In 2020 zien we elkaar in Diepenheim.

 (Foto’s 2018: Jet en Freek)

Vanwege de Covid-Pandemie, werd de reünie van 2020 verschoven naar 23 oktober 2021.

We troffen elkaar op 23 oktober in Zalencentrum Beltman om tussen 14:00uur en 19:30uur met elkaar bij te praten on der het genot van koffie’thee met appelpunt, enkele consumpties en een koud/warm buffet met ijs toe.

Op zaterdag 7 oktober 2023 organiseren Anki en Freek de volgende familiebijeenkomst in de regio Bronkhorst/Steenderen/Brummen.

Jet en Freek zorgen voor een zoekpuzzel met jeugdfoto’s

Foto’s s.v.p. mailen naar Freek.